Сафари у парку Сахара из луке Сафага или хотела (џип сафари, вожња квадом, јахање камила, представа, посматрање звезда и бедуинска вечера)

Одрасли
20.00
Врста
10.00
Изаберите датум путовања
Унесите укупан број путника
Пошаљите упит
 • Однесите услугу
 • Доступност : Даили
 • покупити: 11.45 часова
 • повратак: 18:45
Доживите тишину пустиње и јединствено звездано небо, којем се само на овој хемисфери може дивити, и пустите да се утоне. Стекните увид у свакодневни живот у бедуинском селу. Возећи четвороцикл пола сата и пратећи звезде и галаксије кроз компјутерски контролисани телескоп, то не би требало да пропустите!

Цене

Price per Person
 • 20.00 Price per Одрасли
 • 10.00 Price per Врста

Укључено у цену

 • вечера
 • Куад риде
 • Јахање камила и гледање у звезде.

Није укључено у цену

 • Савет
 • Доплата за трансфер 7,5 евра по одраслој особи и 3 евра по детету
 • Сви додаци који нису наведени у програму

Узети заједно

 • Камера
 • Топла одећа зими
 • Лагана одећа лети
 • наочаре за сунце
 • Чврсте ципеле
 • Покривала за главу

Рута

Сви који су у вечерњим сатима искусили пустињу импресионирани су њеном дирљивом тишином и фасцинантним звезданим небом, које је посебно јасно у овој кућној сфери. Овај излет вас води кроз неплодну пустињу уз посету селу Беду. Звезде и галаксије вам се приказују телескопом којим управља компјутер. Такође можете возити куад пола сата

Око 12 сати наш водич ће вас покупити из вашег хотела или (из луке Сафага) и возити вас џипом до куад станица усред пустиње на 30 минута.

Опис А

Лука сафага квад или залив Сома 90 минута, јахање камила и оријентална вечера.

Наш туристички водич ће вас покупити из вашег хотела у Сафаги или луци Сафага у климатизованом џипу и одвести до пустиње, где можете јести и пити, добити преглед дана и упознати бедуине. Доживите узбудљиву вожњу на куад-у или јашите камилу. Путујте џипом до бедуинског села и гледајте како људи у пустињи обављају свој свакодневни живот. Након заласка сунца, уживајте у укусном египатском шведском столу и радујте се оријенталној представи за забаву.

Опис Б

Вожња квадом у Сафаги или у луци Сафага 40 минута + 10 минута колица, џип сафари, јахање камила, посматрање звезда и вечера.

Џип ће вас покупити из хотела у Сафаги или луци Сафга и одвести до станице за куад. Тамо ћете добити свеобухватан увод и поделити се у групе. Одатле иде на једносатну вожњу џипом кроз пустињу до бедуинског села. Уживајте у вожњи четвороциклом кроз фасцинантни пустињски пејзаж Хургаде, а затим гледајте како сунце залази изнад планина – фантастичан призор. Такође ћете посетити бедуинско село. Затим јашете на леђима камиле око 5 минута, а затим се раскомотите уз укусан роштиљ. Сјајна оријентална представа ће вас забавити Посматрајте звезде под ведрим звезданим небом: затим сами посматрајте звезде кроз велики телескоп. Такође можете снимити фотографију кроз телескоп. Затим повратак у Макади Баи или Сахл Хасхеесх и трансфер до резервисаног хотела.Овај излет се може резервисати у различито доба дана и по различитим ценама: од 11 до 18:30 цца.

Драги гости
Није препоручљиво да купујете ДВД-ове или фотографије на куад сафарију или на излетима бродом, јер је квалитет обично лош и стога ово не нудимо. То је само порука да се избегне жалба.

Reviews (0 Reviews)

Како резервишете?

Како можете резервисати? Ваша питања / недоумице су нам веома важне. Стога нас у хитним случајевима можете контактирати и путем телефона на број мобилног 00201000835673 (могуће су и ВхатсАпп и Вибер поруке) „скоро“ 24 сата или директном поштом на инфо@боок-тоур-египт.цом .... Попуните податке на страници „Резервирајте сада“, пошаљите нам е-пошту или позовите 00201000835673. Затим ћемо договорити одговарајући термин са нашим водичем у вашем хотелу. По доласку ће вас дочекати и дати вам даље информације о излету који сте резервисали, одговорити на ваша питања и дати вам рачун као потврду уплате... ...Наставите са читањем

Како плаћате ?

Можете пренети цео износ или депозит преко ваше банке на наш рачун или платити у готовини на лицу места у Египту. Када стигнете у Египат, наш туристички водич ће вас посетити у хотелу, преузети новац или стање и дати вам рачун Нудимо пет опција: - Преко ваше банке можете пренети цео износ или депозит на наш рачун - Трансфер целог или делимичног износа као депозит. Плаћање преко ПаиПал-а (могуће у вези са накнадама) Плаћање нашем запосленом на аеродрому у готовини Плаћање за мање излете (сафари, излети роњења) врши се у већини случајева на дан излета (нарочито ако је резервација направљена из Е... ...Наставите са читањем